The second International City and citizen Cartoon Contest

TABRIZ CARTOONS ASSOCIATION- IRAN, 19 ŞUBAT 2012 *KONU: "ŞEHİR VE VATANDAŞ" ( Trafik, Daire Yaşam Kültürü, Vatandaş Hakkı, Hava Kirliliği, Komşu Hakkı, Şehir, Hava Kirliliği, Düzensiz Şehir İnşaatları, Çöp Savuşturan, Şehirlerin Geleneksel Şekli, İmha) *GÖNDERİ TÜRÜ: (@) E-mail İle.. *SAYI: max. 5 eser *FORMAT: 300 dpi, 1500 px, JPEG *Yayımlanmış Olabilir, Ödül Almamış Olmalı. *Bir Fotograf ve İletişim Bilgileri *ALBÜM: Sergiye Alınanlara.. *SON TARİH: 19 ŞUBAT 2012 *ÖDÜL: 1200, 700, 400 USD, 5 Adet Mansiyon *ADRES: Tebriz Karikatürcüler Derneği, Azerbaycan Karikatür Müzesi, Tebriz Emlak Kütüphane Eski, Golestan Bahçe, Tebriz, İran *E-MAIL:tabrizcartoons@tabrizcartoons.com *WEB: http://www.cwn-news.com