Erdoğan BAŞOL, Viktor KUDIN, Constantin Pavel, Metin PEKER, Vladimir SEMERENKO, İbrahim TUNCAY, Şevket YALAZ ve Zygmunt ZARADKIEWICZ'dan oluşan  37. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması jürisi 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat: 10:00 da Armada Otel'de toplanmışlardır.

Erdoğan BAŞOL başkanlığındaki jüri, 75 ülkeden 701 karikatür sanatçısının, 1211 adet çalışmasını değerlendirmiştir.

Jüri üyeleri yarışmaya gönderilen karikatürleri oy çokluğu yöntemi ile 5 turluk değerlendirme sonucunda finale kalan 24 çalışmayı tespit etmiştir. Fimale kalan 24 karikatür, jüri üyelerince gizli oylama ile değerlendirilmiştir.

Jüri üyelerinin final karikatürlerine verdiği puanlar jüri üyesiVladimir SEMERENKO ve Mahmut AKGÜN tarafından hesaplanarak 37. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatür sanatçıları tespit edilmiştir.

37. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması tutanağı jüri üyelerince imzalanarak kayıt altına alınmıştır.