Değerli Ustamız Ferruh Doğan’ı, ölümünün 23. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Adam gibi adam,
İnsan gibi insan,
Abi gibi abi,
Karikatürcü gibi Karikatürcü,
Sevgili Ferruh Doğan seni çok özleyeceğiz ve unutmayacağız.

Değerli Ustamız Ferruh Doğan’ı, ölümünün 23. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

T.G.C Lokali, Karikatürcüler Derneği Genel Kurulu sonrası geleneksel akşam yemeği buluşması.

FERRUH DOĞAN, dostları  Güngör Kabakçıoğlu, Zeki Beyner, Eflatun Nuri Erkoç, Nejmi Rıza Ayça, Metin Peker, Fethi Develioğlu, Tonguç Yaşar, Mustafa Eremektar ‘Mıstık’, Orhan Büyükdoğan ve Ercan Akyol ile birlikte.

Karikatürcüler Derneği Ankara Temsilciliği’nin Ankara Palas’ta düzenlediği  ‘Turhan Selçuk Anma Gecesi’nde FERRUH DOĞAN, Turhan Selçuk ve Semih Balcıoğlu ile birlikteler.
Mert Ali Başarır soru soruyor.

Karikatürcüler Derneği  Genel Kurul sonrası FERRUH  DOĞAN,  Nevizade Saki Meyhanesi’nde, Eflatun Nuri Erkoç, Turgay Karadağ, Ali Fuat Süer, Nuri Koçak, Bülent Okutan, Ferit Avcı, Metin Peker, Hicabi Demirci, Ergin Gülen, Mete Göktürk, Tonguç Yaşar ve Tan Oral ile birlikte.

FERRUH DOĞAN Nevizade Hasır Restorant’ta  Erdoğan Bozok, Metin Peker, Tan Oral, Semih Poroy, Ali Ulvi Ersoy, İsmail Gülgeç ile birlikteler

FERRUH DOĞAN Tan Oral, Eflatun Nuri Erkoç, Ergin Gülen, Mete Göktürk, Metin Peker, Tonguç Yaşar,
Ayaktakiler: Hicabi Demirci, Ferit Avcı, Yiğit Özgür, Uğur Gürsoy, Bülent Okutan, Nuri Koçak,  Ali Fuat Süer, Turgay Karadağ

FERRUH DOĞAN, Seviç Meyhanesi’nde Metin Peker’le birlikte