Erdoğan Bozok’u saygı ve özlemle anıyoruz.

Karikatürcüler Derneği’nin değerli üyesi ve abisi Erdoğan Bozok’u ölümünün 9. yıllında  saygı ve özlemle anıyoruz.
Erdoğan Bozok, Karikatürcüler Derneği’nin  tüm etkinliklerinde dostları ile birlikte idi.
Karikatür ve Mizah Müzesi’ndeki özverili çalışmalarını unutmayacağız.

Karikatürcüler Derneği Yönetim Kurulu.

Erdoğan Başol, Bedri Koraman, Semih Balcıoğlu, Yalçın Çetin, Şadi Dinççağ, Eroğan Bozok, Necmi Rıza Ayça, Akdağ Saydut, Orhan Doğu, Metin Peker ve dostlarıyla.
Yalçın Çetin, Ercan Akyol, Erdoğan Bozok, Raşit Yakalı, Erdoğan Başol ve İsmail Biret.
Erdoğan Bozok, Necmi Rıza Ayça, Ferruh Doğan ve Raşit Yakalı.
Metin Peker, Gül Soysal, Tan Oral, Ferruh Doğan ve Erdoğan Bozok.
Orhan Enez, Metin Peker ve Erdoğan Bozok.
İbrahim Ersaraç, Ferit Öngören, Tan Oral, Erdoğan Bozok, Haydar Aktürk, Metin Peker ve Orhan Büyükdoğan.
Ergin Gülen, Erdoğan Bozok, Metin Peker, Orhan Doğu, Ahmet Erkanlı ve Sami Caner.
Tonğuç Yaşar, Ergin Gülen, Kamil Yavuz, Metin Peker, Orhan Doğu, Sami Caner, Ahmet Erkanlı ve Erdoğan Bozok.
Erdoğan Bozok ve  Muhittin Köroğlu.
Mıstık, Tan Oral ve Erdoğan Bozok.
Erdoğan Bozok karikatürcü dostlarıyla Karikatür ve Mizah Müzesi’nde.