Kamuoyuna Duyuru

Umut Vakfı tarafından düzenlenen ‘’Yaşama Hak Tanıyın’’ konulu Uluslararası karikatür yarışması jürisi, 4 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda aşağıda yayımlanan 15 karikatür finale kalmaya hak kazandı.

Finalistler arasında yer alan karikatürler, benzer ya da kopya çıkma ihtimali ile yapılabilecek olası itirazlar için 06 Eylül 2019 ile 16 Eylül 2019 tarihleri arasında askıda bekletilecektir.

16 Eylül 2019 tarihi, saat 17:00’den sonra yapılacak hiçbir itiraz kabul edilmeyecek olup, kesin sonuçlar askı süreci bitiminden sonra 28 Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacaktır. Kamuoyunu bilgilendiririz.

Benzerliklerle ilgili tespitlerinizi sadece e-mail yoluyla ebru.ilke@umut.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

Umut Vakfı