Karikatür Sanatımızın Abisi…

Karikatür sanatımızın çok değerli abisi, Karikatürcüler Derneği’nin Başkanlarından değerli dostumuz Bedri KORAMAN’ı saygı ve özlemle anıyoruz.

Bedri KORAMAN karikatürleri ve siyah beyaz Bedri KORAMAN fotoğrafları ”Siyaset Arenası Bedri Koraman” adlı albümden alınmıştır.

Bedri Koraman karikatürcü dostlarıyla Karikatürcüler Derneği sergi salonundalar.
Soldan sağa Eflatun Nuri Erkoç, İbrahim Ersaraç, Orhan Doğu, Bedri Koraman, Tonguç Yaşar ve Necmi Rıza Ayça

Bedri Koraman Tonguç Yaşar, Turhan Selçuk ve Metin Peker’le birlikte Karikatürcüler Derneği Ankara Temsilciliği’nde birlikteler.

Bedri Koraman İstanbul Karikatür ve Mizah Müzesi’nde

Bedri Koraman Mustafa Eremektar ”Mıstık” ve Metin Peker’le Karikatürcüler Derneği merkezindeler

3 Değerli Dostlar: Bedri Koraman, Ferit Öngören ve Mustafa Eremektar ”Mıstık” birlikteler

Bedri Koraman ve Mustafa Eremektar ”Mıstık”