Karikatürcüler Derneği 43. Olağan Genel Kurulu Çağrısı

Karikatürcüler Derneği’nin 43. Olağan Genel Kurulu,  07 Ağustos 2021 tarihinde Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri Zümrütevler Mahallesi Pir Sultan  Abdal Caddesi No: 8 Maltepe – İstanbul adresinde aşağıdaki gündemle Saat: 13:30’da toplanacaktır.

Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Karikatürcüler Derneği 43. Olağan Genel Kurulu 14 Ağustos 2021 tarihinde Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri Zümrütevler Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi No: 8 Maltepe – İstanbul adresinde  aşağıdaki gündemle Saat: 13:30’da çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

Üyelerimizin 43. Olağan Genel Kurul’a katılmalarını bekliyoruz.

43. Olağan Genel Kurulumuza İstanbul dışından katılacak üyelerimizin ulaşım  giderleri derneğimizce karşılanacaktır.

Üyelerimizin temsilciliklere en kısa zamanda başvurmaları rica olunur.

İl Umumi Hıfzısıhha  Meclisinin 21 no’lu  kararınca sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenecek genel kurullarda HES kodu kontrollerinin yapılması zorunluluğu getirilmiştir. Bu nedenle 43. Olağan Genel Kurulumuza katılacak üyelerimizin HES kodları ile ve son doz aşılarını olarak gelmeleri rica olunur.

KARİKATÜRCÜLER DERNEĞİ 43. OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

1. Açılış / Yoklama.

2. Divan Kurulu Seçimi.

3. Saygı Duruşu.

4. Çalışma Raporunun Okunması.

5. Mali Raporun Okunması.

6. Denetleme Raporunun Okunması.

7. Çalışma Raporu, Denetleme Kurulu Raporu ve Mali Raporun Genel Kurulca Ayrı Ayrı Oylanarak Kabul ve İbra Edilmesi.

8. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun Genel Kurulca Ayrı Ayrı Oylanarak İbra Edilmesi.

8. Tahmini Bütçe’nin Genel Kurula Sunulması ve Kabulü.

9. Eleştiriler.

10. Organların Seçimi.

11. Dilekler.

12. Kapanış.

Karikatürcüler Derneği Yönetim Kurulu adına

Başkan Metin PEKER

14 Ağustos 2021 Cumartesi günü, Karikatürcüler Derneği’nin 43. Olağan Genel Kurulu’nun gerçekleşeceği salona Belediyeye ait minibüslerle ring seferleri yapılacaktır.

Ring Bilgisi

Kadıköy’deki Karaköy ve Eminönü deniz motorlarının karşısında bulunan Rıhtım Caddesindeki Mado Pastanesi’nin önünden, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 saatlerinde belediyeye ait özel minibüsler üyelerimizi Genel Kurul’un yapılacağı salona getirecektir. Aynı araçlar üyelerimiz Kadıköy’e tekrar bırakacaklardır.