Karikatürcüler Derneği’nin 44. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Karikatürcüler Derneği’nin 44. Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ”H. Gölgelik Alanı”nda gerçekleştirilmiştir.
Açılış konuşmasını 43. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Metin Peker’in yaptığı genel kurulun divan yönetimine Cem Koç (Başkan), Ercan Baysal (Başkan Yardımcısı) Hüsnü Berkkalp Üstün (Üye), Fahri Eyican (Üye) oy birliği ile seçilmişlerdir.

44. Karikatürcüler Derneği Genel Kurulu’nda yapılan, gizli oylama açık tasnif seçim sonuncunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Metin Peker, Emin Mehmet Çizmeci, İbrahim Tuncay, Burak Ergin, İlker Ekici, yedek üyeliklere ise Turan Asan, Murteza Albayrak, Semih Balcı, Hasan Gümüş, Cumhur Gazioğlu seçilmişlerdir.
Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine Refik Tiniş, Ekrem Borazan, Salih Küçük, yedek üyeliklere ise Ahmet Toprakoğlu, Akın Önder, Cem Güzeloğlu seçilmişlerdir.
Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine İbrahim Ersaraç,  Erdoğan Başol, İsmet Lokman yedek üyeliklere ise Vehbi Altunçul, Muhittin Köroğlu, Kamil Yavuz seçilmişlerdir.