”38. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması” Karikatür Sergisi

Bu yıl Temmuz ayında sonuçlanan 38.Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması Karikatürleri Sergisi 28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 18.00 de Kültür Bakanlığı  İzmir Resim Heykel Müzesi Galerisi’nde Karikatürcüler Derneği başkanı Metin Peker’in katılımıyla açıldı. Yarışmaya katılarak albüme  alınmaya değer görülen karikatürlerden oluşturulan serginin açılışında İzmir’li sanatseverlerin yanı sıra karikatürcüler de hazır bulundu.  12 Aralık tarihine kadar açık kalacak serginin açılışından sonra aralarında İzmir dışından gelerek katılanların da bulunduğu çizerler düzenlenen yemekte dernek başkanı Metin Peker’le bir araya geldiler.

Abidin Köse, Birol Çün, Ayten Köse, Cem Güzeloğlu, Cemalettin Güzeloğlu, Cem Koç, Devrim Demiral, Ercan Baysal, Eray Özbek, Engin Boğaz (Manisa) , Hamit Gış, İbrahim Atabey (Manisa), İrfan Özüdoğru, Kemal Buluş, Levent Dağaşan, Lütfü Çakın (Kuşadası) Mehmet Aslan, Murteza Albayrak, Mustafa Yıldız, Mümin Durmaz, Necdet Işık, Ozan Çavdar (Kuşadası) Önder Batkan, Önder Önerbay, Ömer Çam, Sadık Pala, Şeref Güzel, Turan İyigün, Zeynep Gargi