KMSPico 2024 Download | For Windows 11, 10, 8 & Office

Aralık ayı konuğu İbrahim TAPA idi

Değerli karikatür sanatçıları Raşit Yakalı ve Öznur Kalender’in 50. sanat yılları nedeni ile birlikte sundukları ”Kafa Kafaya Karikatür Muhabbetleri’‘nin Aralık ayı konuğu usta karikatür sanatçısı değerli arkadaşımız İbrahim TAPA idi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mizah ve Karikatür Merkezi‘nde 1 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşen sohbette Karikatürcüler Derneği üyeleri ve Çarşaf Dergisi Çizerleri İbrahim Tapa ile birlikte oldular.

Sohbet öncesi İbrahim Tapa, ud eşliğinde dostları ile şarkılar söyledi.

Raşit Yakalı ve Öznur Kalender, İbrahim Tapa ile ilgili anektotlarını konuklara sundular.

Rahatsızlık geçiren değerli arkadaşımız İbrahim Tapa’ya geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşarak tekrar bizimle olmasını diliyoruz.

Aynı gün uluslararası ”Sinema” konulu karikatür sergisi konuklara sunuldu.

Zanim zaczniesz grać, zapoznaj się z samouczkami https://parimatch-game.pl/, aby zwiększyć swoje szanse na sukces.